Antal dagar2
Avresa2019-11-02
Hemresa2019-11-03

En Värsting till Syster

Pris/person
2 350:–

  • Just nu inga platser tillgängliga

En Värsting till Syster är filmen som blivit musikal och tagit sig från Broadway och West End till Stockholm och China Teatern.

Året är 1977 och här möter vi den skönsjungande discodivan Deloris van Cartier. Allt Deloris vill är att bli den nästa stora sångerskan, men hennes drömmar får pausas den dagen hon blir vittne till ett brutalt mord utfört av en man hon känner allt för väl. För att skydda Deloris fram tills hon kunnat vittna i rätten får hon en skyddad identitet, hon är nu en av nunnorna i vid det strikta klostret Queen of Angels. Här ser vår huvudkaraktär sin chans att glänsa med sin röst i klostrets nunnekör som är i stort behov av ett lyft. Tillsammans arbetar nunnorna och tar sin kör till himmelska höjder med nytänkande musik vilket inte riktigt är vad Abbedissan gått med på. Häng med på höstens svängigaste, mest spännande musikal!

Lördag

Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Stockholm. Vi stannar på Stavsjö Krog & Café, där möjlighet att fika finns för den som önskar. Vid 15-tiden checkar vi in på Scandic Grand Central som ligger väldigt centralt i Stockholm nära Centralstationen. Hotellets läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior och restauranger. Föreställningen börjar kl 19:30 på China Teatern.

Söndag

Efter en skön sovmorgon och god frukost blir det fri tid fram till hemresan. 15:00 tar bussen oss till Småland. Vi gör paus i Stavsjö där det finns möjlighet att fika eller äta mat. Åter i Jönköping ca: 19:45.

 

Visa hela beskrivningen

Smidiga anslutningar

Reseplanering

09:00

Malmbäck, Reinholds Buss

09:20

Nässjö, Södra Torget

10:00

Jönköping, M2 Center (Circle K)

10:15

Huskvarna, Gamla Biblioteket

10:35

Gränna, Circle K