Antal dagar2
Avresa2022-04-29
Hemresa2022-04-30

Mamma Mia! The Party på Rondo

Vuxen
2 850:–

  • Många platser kvar

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar.

En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien?

Fredag

Vid lunchtid tar vi plats i bussen som tar oss till Göteborg. Vid ankomsten åker vi direkt till First Hotel G som ligger centralt nära Nordstan. På överenskommen tid tar vår buss oss till Rondo där Mamma Mia! The Party äger rum. Efter väntar bussen och tar oss åter till hotellet.

Lördag

Efter en skön sovmorgon, god hotellfrukost och egen tid i Göteborg åker vi vid 15-tiden mot Småland.

Åldersgräns för Mamma Mia! The Party: 18 år, 13 år i målsmans sällskap.

Visa hela beskrivningen

Smidiga anslutningar

Reseplanering

13:00

Malmbäck, Torget

13:30

Nässjö, Södra Torget

14:10

Jönköping, M2 Center (Circle K)

Framme,