Antal dagar2
Avresa2020-10-31
Hemresa2020-11-01

Mamma Mia! The Party

Pris/person
3 150:–

  • Många platser kvar

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal. Eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar.

En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo. Resten är upp till dig. För ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss! Men en sak är säker – räkna med en riktig summer night city. På Nikos Taverna är det alltid grekisk högsommar, oavsett årstid. Redo att bli en del av historien?

Lördag

Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Göteborg. Vid ankomsten åker vi direkt till Clarion Hotel Post som ligger centralt i staden. Hotellets perfekta läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior och restauranger. Är inte rummen klara vid ankomsten så tillhandahåller hotellet bagagerum. Sedan är eftermiddagen fri för egna strövtåg. På överenskommen tid tar vår buss oss till Rondo där Mamma Mia! The Party äger rum. Efter väntar bussen och tar oss åter till hotellet.

Söndag

Efter en skön sovmorgon, god hotellfrukost och egen tid i Göteborg åker vi vid 15-tiden mot Småland.

Åldersgräns för Mamma Mia! The Party: 18 år, 13 år i målsmans sällskap.

Visa hela beskrivningen

Smidiga anslutningar

Reseplanering

09:20

Nässjö, Södra Torget

09:35

Forserum, Stationen

09:50

Tenhult, Vårdcentralen

10:00

Huskvarna, Stadshuset (nya biblioteket)

10:20

Jönköping, Resecentrum (fd bussgods)

10:45

Bottnaryd, Bensinmacken

Framme,