Antal dagar2
Avresa2019-11-02
Hemresa2019-11-03

Så som i himmelen

Pris/person
2 450:–

  • Just nu inga platser tillgängliga

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – musikalhistoria har skrivits. En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, nya fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Lördag

Under morgonen tar vi plats i bussen som tar oss till Stockholm. Vi stannar på Stavsjö Krog & Café, där möjlighet att fika finns för den som önskar. Vid 15-tiden checkar vi in på Scandic Grand Central som ligger väldigt centralt i Stockholm nära Centralstationen. Hotellets läge gör att vi under eftermiddagen har nära till butiker, gallerior och restauranger. Föreställningen på Oscarsteatern börjar kl 19:30, precis på andra sidan gatan från hotellet.

Söndag

Efter en skön sovmorgon och god frukost blir det fri tid fram till hemresan. 15:00 tar bussen oss till Småland. Vi gör paus i Stavsjö där det finns möjlighet att fika eller äta mat. Åter i Jönköping ca: 19:45.

 

Visa hela beskrivningen

Smidiga anslutningar

Reseplanering

09:00

Malmbäck, Reinholds Buss

09:20

Nässjö, Södra Torget

10:00

Jönköping, M2 Center (Circle K)

10:15

Huskvarna, Gamla Biblioteket

10:35

Gränna, Circle K