Clarion Hotel Sign

På Clarion Hotel Sign gör du mer än bara sover. Hos oss äter du gott och varvar ner på vårt spa mellan shoppingturer och utekvällar i Stockholms city.

Clarion Hotel Sign ligger mitt i centrala Stockholm, nära shopping, teatrar, restauranger, klubbar och barer. Hotellet är ritat av arkitekten Gert Wingårdh och är utfört i granit och glas som reflekterar folklivet och den gröna parken utanför. I lobbyn möts du av Arne Jacobsens klassiska fåtöljer Ägget och Svanen, och fyra musikspelande hissar tar dig upp i hotellet. De olika våningsplanen och hotellrummen representeras av världsberömda ikoner inom klassisk design, så som Bruno Mathsson, Alvar Aalto och Poul Wolther.

Restaurangen ligger på hotellets entréplan och har influerats av mångfalden man hittar i matkulturen, musiken, konsten och litteraturen i USA. Hotellets SPA hittar du på åttonde våningen, med en fantastisk utsikt över Kungsholmen.

Njut av en drink på terrassen, ta ett dopp i vår uppvärmda utomhuspool, boka en välgörande spabehandling eller smaka på en bit av sushihimlen.

Mer information

Bekvämligheter

Hiss

Ja

Dusch/WC

Ja

Hårfön

Ja

TV

Ja

Telefon

Ja

Internet

Ja

Byxpress

Ja

Restaurang

Ja

Bar

Ja

Bastu

Ja

Pool

Ja

Prenumerera

Senaste nytt direkt i din inkorg