Om Reinholds

Är det dags för konferens eller kick-off? Eller kanske en skid- eller vandringsresa? Hos oss kan ni boka hela paketet: resa, boende, mat, aktiviteter och biljetter.

Med vår långa erfarenhet och vårt goda kontaktnät över hela Europa kan vi erbjuda er en minnesvärd upplevelse anpassad till era önskemål. Oavsett om det gäller en ren nöjesresa eller ett studiebesök är vi måna om att ni ska känna er väl omhändertagna och trygga under hela resan.

Våra resenärer brukar säga att vi har ett pålitligt och tillmötes- gående sätt. Kanske är det för att vi är ett familjeföretag med en 30 år lång tradition av god service – eller kanske helt enkelt för att vi är jordnära Smålänningar. Våra Setrabussar har mycket hög kvalitet och god komfort, anpassade för långa resor. Dessutom håller våra fordon högsta möjliga miljöklassificering.

Reinholds Buss är certifierat enligt ISO standarder för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och trafiksäkerhet
Vi är stolta över att vi är certifierande enligt ISO 9001, 140001 45001 och 39001.

 

 

 

 

Under åren 2015, 2016 och 2022 har vi blivit nominerade till DIs Gasell.

 

 

Kammarkollegiet

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet
Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.

Svenska Turistbussföretagen

Vi är med i Svenska Turistbussföretagen

Bivab - Bussföretag i samverkan

Vi är delägare i Bivab

Nyheter

Aktuellt

Prenumerera

Senaste nytt direkt i din inkorg