Här presenterar vi våra lediga jobb

Busschaufför för linjetrafik till vår kommande bussdepå i Nässjö.

Just nu söker vi busschaufförer för linjetrafik. Från och med juni 2020 kommer vi börja köra regionalbussar och stadsbussar för Jönköpings Länstrafik och är i behov av busschaufförer på höglandet.

Som förare hos Reinholds tror vi att du kommer du få ett roligt och omväxlande jobb. Du ska tycka om att möta människor och att ge service. Med dig bakom ratten så känner sig våra resenärer trygga.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i det lilla familjeföretaget, i ett gott gäng, där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, ordning och reda, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till oss.

Om tjänsten
Som bussförare i linjetrafik hos oss får du ett flexibelt arbete. Du får köra alla linjer i området och alla typer av bussar. Trafiken går från tidig morgon till sen kväll, alla dagar, så dina arbetstider kommer att variera. Vi söker bussförare för både behovsanställning och tillsvidareanställning på heltid.

Det här behöver du ha 

  • D-körkort
  • Yrkeskompetensbevis är meriterande men inget krav.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Erfarenhet från serviceyrke är meriterande.

Så här söker du 
Tror du att det här är något för dig så är du välkommen att registrera din ansökan genom att klicka på knappen nedan. Om du har frågor ring 0380-66 00 97 eller e-posta till info@reinholds.nu.

Till jobbansökan

Nyheter

Aktuellt

Prenumerera

Senaste nytt direkt i din inkorg